5 tips på romantiska damklockor

 

 

 Trendiga och stilrätta klockor har i alla tider varit en viktig detalj för både män och kvinnor när det kommer till att klä sig snyggt och skapa en personlig stil. Ett armbandsur är helt enkelt så mycket mer än bara en accessoar, det förmedlar något bakom själva utsmyckandet – en livsstil och en typ av känsla. Faktum är att rätt klocka kan förvandla en kvinnas elegans på ett ögonblick.

Med tanke på den betydelse en klocka faktiskt har för en modern kvinna idag, är det självklart en högst uppskattad present. Det kan så klart vara lite klurigt att välja rätt modell till den som ska överraskas, men med lite tid och eftertanke kan gåvan bli en riktig fullträff och lyckan total.

Det man först och främst bör göra är att sätta en budget för köpet av damklocka, på så vis går det enkelt att sålla bland urvalet i ett tidigt skede. Har man en stor peng att spendera för är det kvalitet, märke och typ av klocka som helt och hållet får avgöra. Oavsett vilken prisnivå man tänker köpa för, bör man precis som nämnts tidigare, aldrig köpa något förhastat utan tänka till ordentligt för att säkerställa rätt köp av klocka. Idag går det smidigt att köpa klockor på nätet, ofta till billigare prislapp än ute i butikerna, något som så klart även medför att det är enkelt att jämföra olika modeller, och dessutom hos olika återförsäljare. Stora återförsäljare har de bästa damklockorna tillgängliga online och leveransen brukar ske tämligen snabbt. Tänk på att man ibland måste söka med orden delade, Dam Klockor, för att få bättre sökresultat.

För dig som vill ge bort en kärleksfull gåva till någon kvinna du tycker mycket om kommer här några konkreta tips på riktigt romantiska damklockor, som sällan gör någon besviken!

  1. Michael Kors – lyxigt designade damklockor

 

Den amerikanske designern har blivit en stor favorit hos modemedvetna kvinnor genom sina lyxiga accessoarer och klockor. Oavsett vilken modell det handlar om lyckas Kors på ett genuint sätt ta fram sofistikerade damklockor för trendiga kvinnor. Här blandas kreativitet och teknologi med traditionellt mänskliga resurser! Ett hett tips är att satsa på Mini Slim Runway som går att köpa i olika stilfulla varianter roséguld, vilket verkligen är en romantisk färg.

  1. Calvin Klein – klassiskt kvinnligt

 

 

Även Calvin Klein lyckas år ut och år in presentera nya stiliga damklockor som passar så väl till fest som mer alldagliga tillställningar. Snake är en damklocka man inte får missa att titta närmare på, det kan absolut vara en het kandidat!

  1. Certina – ett säkert val

 

 

Det här schweiziska klockmärkets namn är latin och betyder ordagrant ”säker”, något som stämmer bra med deras kvalitetsklockor. Sedan 70-talet ingår Certina i Swatchgroup och vill man ge bort en pålitlig klocka, som dessutom andas romantik och kärlek, är Certina Lady Powermatic ett säkert tips.

  1. Daniel Wellington – modern och ”preppig” design

 

 

 

Märkets framgångar tycks inte svikta överhuvudtaget, sedan den svenska grundaren lanserade varumärket har försäljningen ökat i rekordfart. En av de främsta anledningarna till Daniel Wellingtons stora framgång är märkets fokus på att sälja klockor på nätet och att synas i sociala medier, vilket vid tidpunkten för lanseringen inte hörde till vanligheten bland klockmärken. Damklockor i enkel men tidsrätt design är utan tvekan hett i modesvängen och kan absolut bli en uppskattad present. Klockornas pris är också på en rimlig nivå! Välj mellan modeller med klassiska natoband eller mer exklusiva läderband.

  1. Guess – strassig elegans

 

 

Guess är verkligen märket att välja om man letar efter en stilfull klocka med eleganta detaljer till en rimlig prislapp. Dazzler är en väldigt omtyckt modell som smyckats med vackra stenar runt själva urtavlan och förmedlar en romantisk känsla.

Att tänka på innan man ger bort en klocka:

Personlig stil – vilken klädstil har kvinnan i fråga? En sportig tjej kommer förmodligen uppskatta en lite ”tuffare” klocka medan en klassiskt elegant tjej föredrar en exklusivare design.

Vardagsbruk – vill du ge bort en klocka som fungerar vid alla typer av tillställningar eller är det en unik present som ska användas vid speciella tillfällen? Välj helt enkelt en modell som passar för ändamålet.

Klockmärke – läs gärna på lite om märkets historia och koncept, kanske passar det inte helt in på personen som ska få klockan. Välj ett varumärke som matchar både klädstil, personlighet och livsstil.

Med dessa tips kommer du utan tvekan hitta en klocka som passar alldeles utmärkt att ge bort till någon du verkligen tycker om! Lycka till med kärleken! 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg